Ferdigbetong – sterkt, effektivt og anvendelig

Betong er et svært anvendelig materiale. Enten det er til små arbeider som støttemur i hagen eller gulv til garasjen, eller det er til kraftverk, flyplasser eller oljeplattformer - ferdigbetong er et naturlig valg. 

NorBetong kan levere ferdigbetong over det meste av Sør-Norge. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å velge den rette betongen, enten det er standardbetonger, eller spesialresepter. Vi sørger for en levering som passer deg. Fra våre fabrikker leverer våre betongbiler betongen med renne, via transportbånd eller med pumpe.

Rett betong, til riktig sted og rett tid! 

Ved å starte denne videoen, vil YouTube plassere en informasjonskapsel i din nettleser som tillater YouTube å gjenkjenne deg når du sist besøkte YouTube, eller en annen hjemmesider som innehar integrert YouTube-innhold.  Du kan slette informasjonskapselen til enhver tid fra nettleseren din. Du finner mer informasjon om prosesseringen av din data hos YouTube, på YouTube sine hjemmeside.

Sertifiseringer

NorBetongs kvalitets- og miljøsystem er bygget opp iht. NS-EN 206. Det er dessuten supplert med miljømessige momenter iht. NS-EN ISO 14001 samt internkontrollforskriften. 

NorBetong er også kvalifisert i StartBANK, som er byggenæringens leverandørregister. 

Se mer av vår dokumentasjon.

Om HeidelbergCement

HeidelbergCement er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen sement, betong og andre tilhørende aktiviteter, noe som gjør selskapet til en av verdens største produsenter av byggematerialer. 
HeidelbergCement har ca 59 000 ansatte i 60 land. 

Om NorBetong

NorBetong er en av Norges ledende leverandører av ferdigbetong. Selskapet har et nettverk av betongfabrikker som dekker de fleste markedene i Sør-Norge. I tillegg disponerer NorBetong flere mobile fabrikker som kan settes opp for leveranser til store, krevende prosjekter – eller til prosjekter der leveringsmulighetene for øvrig ikke er tilstrekkelige.

NorBetongs sterke posisjon i ferdigbetongmarkedet støtter seg på en sterk teknisk og teknologisk kompetanse på produksjon og levering av betong til bygge- og anleggsmarkedet. 

Ledige stillinger

CO2 og nullutslipp.

I region Østfold trenger vi nå transportører med egen bil til å kjøre på langtidskontrakt for oss.

Les mer