Ferdigbetong – sterkt, effektivt og anvendelig!

Betong er et svært anvendelig materiale. Enten det er til små arbeider som støttemur i hagen eller gulv til garasjen, eller det er til kraftverk, flyplasser eller oljeplattformer - ferdigbetong er et naturlig valg. 

NorBetong kan levere ferdigbetong over det meste av Sør-Norge. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å velge den rette betongen, enten det er standardbetonger, eller spesialresepter. Vi sørger for en levering som passer deg. Fra våre fabrikker leverer våre betongbiler betongen med renne, via transportbånd eller med pumpe.

Rett betong, til riktig sted og rett tid! 

Sertifiseringer

NorBetongs kvalitets- og miljøsystem er bygget opp iht. NS-EN 206. Det er dessuten supplert med miljømessige momenter iht. NS-EN ISO 14001 samt internkontrollforskriften. 

NorBetong er også kvalifisert i StartBANK, som er byggenæringens leverandørregister. 

Se mer av vår dokumentasjon.

Om HeidelbergCement

HeidelbergCement er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen sement, betong og andre tilhørende aktiviteter, noe som gjør selskapet til en av verdens største produsenter av byggematerialer. 

HeidelbergCement har ca 60 000 ansatte i 60 land. 

Om NorBetong

NorBetong er en av Norges ledende leverandører av ferdigbetong. Selskapet har et nettverk av betongfabrikker som dekker de fleste markedene i Sør-Norge. I tillegg disponerer NorBetong flere mobile fabrikker som kan settes opp for leveranser til store, krevende prosjekter – eller til prosjekter der leveringsmulighetene for øvrig ikke er tilstrekkelige.

NorBetongs sterke posisjon i ferdigbetongmarkedet støtter seg på en sterk teknisk og teknologisk kompetanse på produksjon og levering av betong til bygge- og anleggsmarkedet. 

Ledige stillinger

I region Vestfold og Telemark har vi vunnet flere større prosjekter, og trenger nye medarbeidere.

I region Trøndelag trenger vi transportører med egen bil til å kjøre på langtidskontrakt for oss.

Les mer