Ferdigbetong – sterkt, effektivt og anvendelig!

Betong er et svært anvendelig materiale. Enten det er til små arbeider som støttemur i hagen eller gulv til garasjen, eller det er til kraftverk, flyplasser eller oljeplattformer - ferdigbetong er et naturlig valg. 

NorBetong kan levere ferdigbetong over det meste av Sør-Norge. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å velge den rette betongen, enten det er standardbetonger, eller spesialresepter. Vi sørger for en levering som passer deg. Fra våre fabrikker leverer våre betongbiler betongen med renne, via transportbånd eller med pumpe.

Rett betong, til riktig sted og rett tid! 

Om HeidelbergCement

HeidelbergCement er verdens største produsent av tilslag, og en betydelig aktør innen sement, ferdigbetong og andre relaterte produkter.

HeidelbergCement har ca 45 500 ansatte i mer enn 40 land. 

I Norge har HeidelbergCement vært etablert siden oppkjøpet av Scancem i 1999. Totalt har gruppen drøyt 800 ansatte i Norge, og omsetter for nærmere 3 milliarder kroner.
 

Ledige stillinger

NorBetong har ledig stilling som driftsleder ved NorBetong Haugesund. 

Les mer.

Om NorBetong

NorBetong er en av Norges ledende leverandører av ferdigbetong. Selskapet har et nettverk av betongfabrikker som dekker de fleste markedene i Sør-Norge. I tillegg disponerer NorBetong flere mobile fabrikker som kan settes opp for leveranser til store, krevende prosjekter – eller til prosjekter der leveringsmulighetene for øvrig ikke er tilstrekkelige.

NorBetongs sterke posisjon i ferdigbetongmarkedet støtter seg på en sterk teknisk og teknologisk kompetanse på produksjon og levering av betong til bygge- og anleggsmarkedet. 

Sertifiseringer

NorBetongs kvalitets- og miljøsystem er bygget opp iht. NS-EN 206. Det er dessuten supplert med miljømessige momenter iht. NS-EN ISO 14001 samt internkontrollforskriften. 

NorBetong er også kvalifisert i StartBANK, som er byggenæringens leverandørregister. 

Se mer av vår dokumentasjon.